HomeDiensten

Onze diensten

Kippertransport
Sinds bijna 20 jaar zijn we gespecialiseerd in kippertransport. Onze deskundige vrachtwagenchauffeurs transporteren zand, grind, steenpuin, menggranulaat en ander recyclingmateriaal voor onze klanten. Met ons divers ingerichte en moderne wagenpark kunnen wij aan vrijwel alle wensen van opdrachtgevers voldoen. Dankzij het moderniseren en elektrificeren van ons wagenpark en het optimaliseren van logistieke processen door onze app “Vrachtscan” lopen wij voorop als het gaat om duurzame dienstverlening.

Internationaal transport
Door onze langjarige ervaring met (kipper-) transport over de grens zijn we een deskundig partner voor internationaal vervoer. We zijn actief in Nederland, Duitsland en België. Natuurlijk hebben wij kennis over alle voorschriften rondom transport en lading en kunnen onze klanten adviseren en ontzorgen.

Verkoop recycled materiaal en menggranulaat
Naast (internationaal-) transport zijn we ook bezig met de in- en verkoop van recycled materiaal en menggranulaat. Samen met onze partner Laarakkers beschikken wij over een grote hoeveelheid steenpuin, welke wij bewerken zodat het als gerecycled materiaal kan worden hergebruikt. Uiteraard kunnen we dit materiaal op locatie leveren, zowel per schip als per vrachtauto.

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner of wilt u meer weten over onze diensten?

Nu contact opnemen
_69A3577
Boyk foto e-lkw copy
foto1