HomeOver ons

Maak kennis met Wim Martens Logistics

Specialisten in kippertransport sinds 2003

Wim Martens Logistics werd in 2003 opgericht door Wim Martens. Wij zijn gespecialiseerd in kippertransporten van zand, grind, steenpuin, menggranulaat en ander recyclingmateriaal. We bedienen klanten in heel Nederland, Duitsland en België en zijn daarom gespecialiseerd in transport over de grens. Bovendien ligt ook onze vestiging in Heijen dicht bij de Duitse grens.

In 2020 heeft oprichter Wim Martens het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Boyk Martens en Marcel Laarakkers van Laarakkers. Door de samenwerking die is aangegaan kunnen Wim Martens Logistics en Laarakkers elkaar ondersteunen en versterken in het kipper transport.

Internationaal transport, flexibiliteit en ervaring – Dit is waar wij voor staan!

Duurzaam transport

Als modern logistiek bedrijf willen we duurzame ontwikkeling van de branche stimuleren. Wij verlagen onze CO2-uitstoot door het moderniseren en elektrificeren van ons wagenpark en het optimaliseren van logistieke processen door digitalisering. Dankzij onze app “Vrachtscan” kunnen we onze routeplanning optimaliseren en leerritten vermijden. Bovendien wordt de documentatie voor de vrachtbrieven vereenvoudigd. Dit leidt tot besparingen van tijd, energie, geld en natuurlijk CO₂. Ook de aanschaf van moderne vrachtwagens met een lager brandstofverbruik en elektrisch aangedreven vrachtwagens verminderen onze CO2– en fijnstofuitstoot.

co2ladderlogo

CO2-Prestatieladder

Wim Martens Logistics is deel van de Laarakkers Groep die als doel heeft om CO2-bewust te handelen. Daarom hebben we ons door een onafhankelijk audit team laten certificeren en niveau 3 van de CO2-prestatieladder bereikt.

Bekijk hier het certificaat.