“Netwerken is samenwerken”, dat was de essentie van het gesprek tussen Wiljan Laarakkers, J.H. Laarakkers BV en Boyk Martens, Wim Martens Logistics op het kennisfestival en de uitreiking van de Ondernemersprijs op 4 november in Cuijk. Beide bedrijven maken deel uit van de Laarakkers Groep.  

De samenwerking met klanten alsook met andere partners heeft ervoor gezorgd dat deze twee bedrijven sinds januari 2021 hun krachten bundelen. Ook de recente overname van het kippertransport van Hurkmans is daar een sprekend voorbeeld van. Ook al is er nog een licht verschil in inzicht tussen de “zware” ondernemer Wiljan en de 29-jarige Boyk wat betreft de betekenis van netwerken, maar uiteindelijk waren ze het toch met elkaar eens. – Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Later op de avond werden de 3 opmerkelijke ondernemers uit de regio waaronder naast Wiljan Laarakkers, Karel Jennissen, N+P Groep en René van der Vleuten van Globemilk nog een keer in het zonnetje gezet.  

Wiljan heeft (samen met Marcel) de prijs voor de opmerkelijke ondernemer ontvangen volgens de jury voor “succesvolle risicobeheersing, toekomstwijzende samenwerkingsverbanden en een sterke en succesvolle digitalisering van de organisatie”